Hella Hendriks

 

Hella, de vrouw achter Hendriks CPO, werkte jarenlang als ontwikkelaar voor Bouwfonds in Hoevelaken en Haarlem. Sedert 2006 heeft ze haar eigen bureau.  De toegevoegde waarde van Hendriks CPO ligt in de vertaling van het gebiedsconcept naar een haalbaar en maakbaar plan. De ambachtelijke kant van projectontwikkeling combineert ze met het verkennen van nieuwe wegen. Vanuit die rol was zij een van de vier initiatiefnemers van de Flat Kleiburg in de Bijlmer, waar zeer succesvol 500 kluswoningen zijn gerealiseerd.

 

www.hendrikscpo.nl


Harvey Otten

 

Harvey ontwerpt en begeleidt de bouw en verbouw van woningen, stedenbouwkundige invullingen, winkelcentra, en scholen. Hij bundelt de kennis van stoel tot stad, van de eerste schets tot het laatste detail. Voor ontwikkelingen als de vernieuwbouw van de Jan Ligthartschool tot middeldure lofts en de herbestemming  van een Bijlmerparkeergarage tot World of Food nam hij zelf het initiatief. Om projecten te laten slagen is een goed georganiseerd proces en een prettige samenwerking cruciaal. Een ontwerp is pas geslaagd als in het gebouw prettig gewoond, gewerkt en geleefd wordt.

 

www.harveyotten.nl


Theo Dohle

Theo is oprichter en een van de partners van De Wijde Blik, een communicatie-bureau in Amsterdam dat zich heeft toegelegd op de proces- en marketingcommunicatie van Ruimtelijke Projecten. Naast grootschalige projecten als Holland Park in Diemen zijn dat projecten waar de inbreng van kopers en huurders een belangrijke plek krijgen in het ontwerpproces. Projecten waar dat goed in zichtbaar is zijn ELTA in de Buiksloterham, Tugela in de Transvaalbuurt en Kleiburg in de Bijlmer. Vanuit De Wijde Blik is oprichter en directeur Theo Dohle contactpersoon.

 

www.dewijdeblik.nl